2021

Andalusien – Gibraltar sund - Ceuta med Thomas Gustafsson 5 – 12 oktober 2021

5 - 12 oktober 2021

Spanienkännaren och författaren Thomas Gustafsson tar oss med på en upplevelserik resa genom Andalusien och till de två spännande exklaverna, Gibraltar och Ceuta. Andalusien som är Spaniens sydligaste och folkrikaste region bjuder sina besökare på en fascinerande historia med hisnande konstskatter, arkitektur och sevärdheter. Dessutom får vi uppleva den färgstarka andalusiska kulturen med sin flamenco, sherry, tjurar och hästar. Det blir inte bara en resa i historien, vår ciceron följer noggrant de aktuella händelserna i landet och vi kommer att få en god inblick i vad som händer i Spanien idag.

Resan till Nigeria februari 2021 är INSTÄLLD

 

AviFauna har tagit beslut om att ställa in den planerade resan till Nigeria i februari 2021, då UD avråder från resor till många av delstaterna som var tänkta att besökas under resan. 

AviFauna arrangerar i februari 2021 en resa till Nigeria för SGS. Nigeria är stort och miljön och floran växlande. Vid kusten finns ett stort bälte med mangrove­skog och sötvattenträsk. Innanför detta brer en tropisk regnskog ut sig. I mellersta delen hittas tropisk skog i dalarna och savann på platåerna och i norr är det halvöken. Längs floderna finns också mycket stora områden med skog som kantar vattendragen.

Ulf Ottosson kommer att vara vår reseledare. Han är specialist inom ornitologi och miljövård och har gjort över 80 resor kors och tvärs över Nigeria. 1-2 månader per år undervisar och forskar han på A.P. Leventis Ornithological Research Institute i Jos.

Prenumerera på RSS - 2021